راه اندازی پیتزا فروشی از 0 تا 100 - کسری تجهیز

راه اندازی پیتزا فروشی یکی از مه ترین بخش های کسب و کار میباشد که تمامی کسانی که نیاز به راه اندازی پیتزا فروشی دارند به دنبال جای با کیفیت برای خود هستند

راه اندازی پیتزا فروشی مناسب چه فردی است؟

اگر فردی پرشور و عاشق هنرهای آشپزی هستید، راه اندازی پیتزا فروشی خود می تواند یک برنامه هیجان انگیز و سودآور باشد. این نوع رستوران در بازار امروزی مرسوم است، اما راه اندازی چنین رستورانی ممکن است مستلزم هزینه های سرمایه گذاری قابل توجهی باشد. نداشتن سرمایه اولیه می تواند موانعی در مسیر شما ایجاد کند.

ممکن است از خود بپرسید که آیا راه اندازی پیتزا فروشی از صفر ارزش خطرات احتمالی را دارد و آیا منجر به موفقیت بلند مدت می شود یا خیر. با این حال، می توانید مطمئن باشید که با یک چشم انداز قوی و عزم راسخ می توانید بر موانع مالی غلبه کرده و کسب و کارهای موفقی بسازید. هدف این مقاله این است که با کاوش در نقاط ورودی برای راه اندازی پیتزا فروشی مقرون به صرفه اما پویا از پایه، شما را راهنمایی و الهام بخشد. با مشاوره تخصصی در مورد نحوه مدیریت موثر امور مالی سروکار دارد.

مراحل راه اندازی پیتزا فروشی

پیتزا، چه در رستوران خورده شود، چه سفارش داده شود جز غذاهای بسیار محبوب است بنابراین راه اندازی پیتزا فروشی می تواند سرمایه گذاری بسیار خوبی باشد، مشروط بر اینکه آن را به خوبی تهیه کنید. چیزهای زیادی وجود دارد که باید در نظر بگیرید: منو، مکان،مبلمان، کارکنان، بازاریابی و غیره.

راه اندازی پیتزا فروشی

مرحله اول راه اندازی پیتزا فروشی: منوی خود را طراحی کنید.

پیتزا در هر رستوران و فست فودی وجود دارد که این یعنی شما رقبای بسیار زیادی دارید. با وجود پیتزا فروشی در تقریباً هر گوشه خیابان، متمایز بودن شما بسیار پر اهمیت است. منو برای این مهم است. مطمئن شوید که پیتزای شما منحصر به فرد است و طعم خوبی دارد. کیفیت و مواد تازه برای طعم مهم هستند، و همچنین می توانید با چاشنی های مختلف برای ایجاد پیتزاهای خلاقانه آزمایش کنید. طراحی منوی خود در مراحل اولیه همچنین پایه خوبی برای اصلاح سبک و برند شما ایجاد می کند  و به شما ایده اولیه از تجهیزات تجاری آشپزخانه مورد نیاز خود را می دهد.

مرحله دوم: سبک و برند خود را توسعه دهید.

یک مفهوم امیدوارکننده برای تجسم رستوران شما، نوشتن طرح کسب و کار و به دست آوردن منابع مالی مهم است. چه سبکی را می خواهید اجرا کنید؟ به مفهوم خود فکر کنید و برند خود را توسعه دهید. اجازه دهید این نیز به منوی شما پیوند داده شود. علاوه بر رستوران، خدمات تحویل و باربری را نیز در نظر بگیرید. این روش به شما امکان می دهد انواع مختلفی از مشتریان را هدف قرار دهید. همه این تصمیمات بر موقعیت مکانی شما و بودجه مورد نیاز راه اندازی پیتزا فروشی تأثیر می گذارد.

مرحله سوم: یک مکان خوب پیدا کنید.

سعی کنید مکانی را پیدا کنید که در آن مکان پیتزا فروشی زیادی وجود نداشته باشد. البته کمی رقابت سالم ضرری ندارد، اما شما هم نمی خواهید در سایه محبوب ترین پیتزا فروشی محله باشید. مکانی را پیدا کنید که به راحتی قابل مشاهده باشد. در صورت امکان، مکانی را انتخاب کنید که رو به یک خیابان شلوغ باشد، ترافیک پیاده ‌روی زیادی داشته باشد یا پارکینگ زیادی داشته باشد. همچنین بررسی کنید که آیا سبک و برند شما با محیط و ساکنان محل انتخابی شما مطابقت دارد یا خیر.

مکان مناسب راه اندازی پیتزا فروشی

مرحله چهارم راه اندازی پستزا فروشی: گزینه های وام و تامین مالی پیتزا فروشی خود را بررسی کنید.

برای راه اندازی پیتزافروشی خود به چه میزان سرمایه اولیه نیاز دارید؟ برای انجام این کار، تمام هزینه های راه اندازی و هزینه انجام شده برای بهره برداری در سال اول را در نظر بگیرید. یک تخمین تقریبی از هزینه این کار انجام دهید. بسیاری از صاحبان رستوران جدید هزینه راه اندازی یک رستوران را دست کم می گیرند. برای هزینه های پیش بینی نشده 15 تا 25 درصد بیشتر در بودجه خود بگذارید. این به شما کمک می کند تا از آن سال اول مهم عبور کنید. علاوه بر سرمایه گذاری خود، درخواست وام را نیز در نظر بگیرید.

مرحله پنجم: یک طرح تجاری برای پیتزا فروشی خود بنویسید.

یک طرح تجاری برای ساختار کسب و کار شما، سازماندهی آن و به دست آوردن منابع مالی ضروری است. با توضیح مختصری از شرکت و ماموریت خود شروع کنید. اهداف خود و یک برنامه اقدام مربوطه را بنویسید و مشخص کنید کدام محصولات و خدمات را ارائه خواهید داد. تجزیه و تحلیل بازار و لیستی از تامین کنندگان را در طرح تجاری خود بگنجانید. همچنین تخمینی از هزینه ها و درآمد احتمالی خود ارائه دهید. هنگام محاسبه هزینه های راه اندازی پیتزا فروشی خود، اجاره، خدمات، تجهیزات و لوازم، موجودی آشپزخانه و مواد بازاریابی را در نظر بگیرید. همچنین تعیین کنید که آیا تجهیزات آشپزخانه تجاری را خریداری یا اجاره خواهید کرد.

مرحله ششم راه اندازی رستوران: تجهیزات آشپزخانه تجاری با کیفیت بالا را انتخاب کنید.

تجهیزات مورد نیاز برای پیتزا فروشی به مفهوم رستوران شما بستگی دارد، اما برخی از موارد ضروری وجود دارد که هر پیتزا فروشی به آن نیاز دارد. یکی با کیفیت بالاسرخ کن یکی از این وسایل مهم است. بسته به نوع تهیه، به یک فر پیتزای حرفه ای یا یک فر آجری نیاز دارید. شما در هنگام خرید تجهیزات پیتزا فروشی خود به فر صندوقی، فر ریلی پیتزا، شوت سیب زمینی و گرمکن، مایکرویو و بسیاری تجهیزات دیگر نیاز دارید.

تجهیزات آشپزخانه تجاری

مرحله هفتم: کارکنان واجد شرایط را استخدام کنید.

کارمندان شما چهره پیتزا فروشی شما هستند. بنابراین به دنبال کارکنانی باشید که رستوران شما را به خوبی نمایندگی می کنند. مهم است که مشتریان در برخورد با کارکنان شما احساس راحتی کنند. همچنین به دنبال کارمندان بالقوه ای باشید که واقعاً علاقه مند به تبدیل شدن به بخشی از رستوران شما هستند. اگر آنها به موفقیت پیتزا فروشی شما اهمیت می دهند، با اشتیاق بیشتری کار خواهند کرد. علاوه بر این، البته مهم است که کارکنان آشپزخانه شما تا حدودی درباره پیتزاها اطلاعات داشته باشند و نحوه استفاده از تجهیزات پیتزا را بدانند.

مرحله هشتم: پیتزا فروشی جدید خود را تبلیغ کنید.

پیتزا فروشی خود را با یک افتتاحیه با شکوه یا تبلیغات جذاب باز کنید. اطمینان حاصل کنید که شهر یا محله شما از پیتزا فروشی جدید شما اطلاع دارد. شما همچنین می توانید یک وب سایت جذاب ایجاد کنید که مفهوم پیتزا فروشی شما را منعکس کند. مطمئن شوید که شامل تمام اطلاعات لازم است: آدرس، شماره تلفن، ساعات کاری و منو باشد. همچنین از رسانه اجتماعی استفاده کنید و مشتریان خود را با عکس با کیفیت از غذا، عکس پشت صحنه و اطلاعات مربوط به پیتزا فروشی خود جذب کنید.

تبلیغ راه اندازی پیترا فروشی

هزینه راه اندازی پیترا فروشی

هزینه های راه اندازی پیتزا با توجه به نوع آن متغیر است. علاوه بر ثبت کسب و کار، ممکن است مجبور شوید برای اسناد مربوطه نیز هزینه کنید. با این حال، میزان هزینه ها از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است؛ هیچ مقررات یکسانی در سراسر کشور وجود ندارد.

هزینه های ثابت راه اندازی پیتزا فروشی

هزینه های ثابت حداقل تا حدی به مکان بستگی دارد. در هر صورت، شما باید هزینه های اجاره و هزینه اضافی مانند برق، آب و اینترنت، تلفن، هزینه های پرسنل و هزینه تامین اجتماعی خود را در نظر بگیرید . علاوه بر بیمه درمانی، این شامل بیمه بازنشستگی نیز می شود که شما باید به عنوان یک فرد خود اشتغال از جیب خود بپردازید.

هزینه متغیر

هزینه متغیر در درجه اول هزینه مواد تشکیل دهنده و سرو نوشیدنی است. با این حال، شما می توانید حداقل تا حدی بر این موضوع تأثیر بگذارید. اگر به صورت عمده خرید می کنید، قیمت ها بسیار ارزان تر از خرده فروشی است.